+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Training intensiv gratuit ”Cum sa-ti gasesti un loc de munca”, 16 octombrie

Training intensiv gratuit ”Cum sa-ti gasesti un loc de munca”, 16 octombrie

De multe ori, cautarea unui loc de munca este dificila si descurajanta, mai ales daca esti tanar absolvent si nu ai experienta.

Iti doresti un loc de munca in care sa-ti imbunatatesti permanent pregatirea, sa obtii recunoastere pentru rezultatele tale, sa fii multumit si mandru pentru ceea ce faci.
Insa cautarile de pana acum nu au dat rezultate: fie ca nu ai gasit locul de munca potrivit, fie ca ai fost refuzat din diverse motive (lipsa de experienta, lipsa unui CV impresionant) sau poate nici nu ai fost chemat la un interviu.

Ceea ce iti propunem noi este sa tratezi problema identificarii ”dream job-ului” tau ca si o problema aritmetica: imparte procesul cautarii jobului in pasi usor de gestionat.

Astfel vei scapa de stresul zilnic si vei construi si elementele necesare pentru a-ti gasi locul de munca dorit. Punand in aplicare planul pe care ti-l propunem vei face progrese lente si constante catre obiectivul tau de a-ti gasi locul de munca dorit.

Trainingul ”Get your dream Job” iti ofera:


• Un plan de 30 de pasi simpli pentru a te pregati pentru piata locurilor de munca si a gasi locul de munca dorit
• Resurse pentru a-ti construi un CV cu care sa convingi viitorii angajatori
• Sfaturi pentru cum sa combati lipsa de experienta pe care o solicita angajatorii
• Surse de informatii privind locul de munca
• Sfaturi despre cum sa te prezinti la un interviu astfel incat sa-ti imbunatatesti sansele de a obtine locul de munca dorit

Invitati: cu prioritate absolventi 2017 de invatamant universitar de scurta/lunga durata(inclusiv master).

Când: Luni, 16 octombrie 2017, ora 16.00 – 19.00.

 

Planul cuprinde 5 etape principale:

Etapa 1: Pregatirea

Pentru a fi siguri ca gasim jobul dorit, va trebui sa stim ce cautam (activitati, locatie, ocupatie, salariu, program) si sa ne pregatim pentru a convinge (Cvul, scrisoarea de intentie, descrierea abilitatilor si competentelor pe care le detii, puncte tari care pot suplini lipsa de experienta in domeniu)

 

Etapa a 2-a: Interactiunea

Pentru a ne atinge obiectivul, trebuie sa fim pregatiti sa ne ”vindem” ca si cum am fi un produs. Astfel, va trebui sa ne asiguram ca informatiile despre profilul nostru profesional ajung la cine trebuie (fie ca este vorba din interactiunea cu alti colegi / familie / prieteni, fie ca este vorba de profilul nostru pe retele de socializare. Toate informatiile trebuie sa completeze intentia noastra de a demonstra ca putem fi un angajat valoros.

 

Etapa a 3a. Start your job hunt

Ajunsi la acest moment, este important sa ne facem o imagine despre sursele de informatii privind locurile de munca disponibile si o lista a potentialilor angajatori care se pliaza pe interesul nostru. Nu ezita sa iei in calcul si firme despre care nu stii daca au locuri de munca disponibile – acestia pot in viitor sa faca angajari si tu vei fi in baza lor de date.

Site-uri de specialitate, asociatii profesionale, ziare, anunturi, liste cu locuri de munca vacante, colaboratori ai universitatii care ofera stagii de internship, institutii publice, sunt doar cateva din sursele de informatii privind posibilitatile de angajare existente.

 

Etapa a 4-a. Find the job

De multe ori ne trezim in situatia in care transmitem CVuri la mai multe firme, auzim de la colegi / prieteni despre existenta unui loc de munca si nu mai retinem daca am transmis CV sau nu, auzim informatii negative despre unele oferte de locuri de munca dar, daca nu suntem organizati, riscam ca eforturile noastre sa nu fie incununate de succes. Cel mai bine este sa punem in aplicare o strategie prin care sa ne organizam: transmiterea intentiei de  colaborare, angajatori, informatii despre angajatori si posturi disponibie, evitand astfel timp pierdut, energie consumata si dezamagiri.

 

Etapa a 5a. Interviul si follow-up

Interviul este momentul in care putem sa punem in valoare competentele si abilitatile noastre si sa depasim eventualele neconformitati pe care potentialul angajator le-ar avea citind Cvul nostru. Din acest motiv, trebuie sa stim cum si ce sa prezentam la in interviu, impresia pe care o cream si cum putem intoarce situatia in favoarea noastra. O prima impresie pozitiva aproape ca ne garanteaza ca locul de munca este sau poate fi al nostru. Insa pentru a trece cu brio aceasta etapa, trebuie sa fim pregatiti sa CREATE a KILLER FIRST IMPRESSION.

PARTICIPA la un training GRATUIT care te va ajuta sa depasesti barierele cu care te confrunti in cautarea DREAM JOBului tau.

 

Inscrierile se fac prin transmiterea unui email cu numele, datele de contact si specializarea absolvita, la adresa secretariat@inov-expert.com.

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Locatia: in Municipiul Bacau (va fi comunicata participantilor care s-au inscris)

Designed & Developed by ThemeXpert