+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

# Administratia Publica

Cursuri pentru expertii din administratia publica locala

Cel mai important avantaj al cursurilor noastre este ca sprijinim CREAREA de PARTENERIATE intre expertii din administratia publica.

Din experienta noastra de peste 10 ani in organizarea de cursuri pentru functionarii publici, schimbul de experienta care are loc la programele noastre de instruire, atat intre participanti cat si intre lectori si participanti, contribuie la completarea competentelor obtinute la curs.

Cursurile au loc in locatii atractive din punct de vedere turistic,  si au o durata cuprinsa intre 2 zile – 5 zile, in functie de tematica.

Taxe de participare

Taxele de participare includ: mapele participanților ( suport de curs in format electronic si print, notebook), materiale didactice (model de fișe, proceduri, documente etc), certificat de participare nominal.

Taxe unică: 890 lei

Serviciile turistice (cazare in regim de pensiune completa) includ gratuitate pentru un insotitor (cazare in regim de pensiune completa)

Discount-uri

Pentru participarea mai multor persoane din cadrul aceleiași instituții, la programele InovExpert SRL se acorda reduceri la taxele de participare cuprinse intre 5 – 10%, în baza CARDULUI DE FIDELITATE.

Vezi CATALOGUL CURSURILOR 2019 

Programul de cursuri începe în luna mai cu 3 cursuri interactive, susținute de traineri cu o bogată experiență practică în domeniu.

Vă așteptăm la Predeal (13 – 17 mai 2019), la Hunedoara (13 – 17 mai 2019) și la Poiana Brașov (27 – 31 mai 2019).

Am ales pt dvs cele mai pitorești locații, care oferă servicii de calitate (inclusiv Centre welness & Spa) și aflate în apropierea unor obiective turistice inedite pentru a valorifica programul extra-cursuri într-un mediu relaxant și odihnitor!

Important: pentru înscrieri cu 45 de zile înainte de data cursurilor, beneficiați de reducere 10% din taxa de participare!

Taxe de participare: 890 lei/pers/curs

Servicii turistice: 2.499 lei/pers

Include cazare în cameră dublă, în regim de pensiune completă. Verificați oferta din catalogul cursurilor pentru detalii suplimentare


AVANTAJELE PARTICIPARII LA CURSURILE ACADEMIEI INOVEXPERT

Pentru participarea la cursurile Academiei InovExpert (durata 3 – 5 zile), participanții primesc un CADOU SURPRIZĂ PERSONALIZAT oferit de organizatori!

Bonus 1: Pentru a confirma aprecierea noastră pentru disponibilitatea dvs, vă recompensăm și cu PREMIUL PARTICIPANTULUI acordat la fiecare curs unui participant norocos care va câștiga tragerea la sorți.

Bonus 2: Fiecare instituție va primi un CARD DE FIDELITATE care îi permite să beneficieze de reducere între 5 – 25% la următoarele cursuri la care participă un reprezentant al instituției!

Fiecare instituție va primi un card de fidelitate pe care se vor consemna participării la cursurile Academiei InovExpert organizate în 2018, indiferent de tematică, locație, program.  Începând cu a  3 a- participare (fie al 3 –lea curs cu 1 reprezentant, fie a 3 pers la același curs), taxa de participare se reduce gradual cu 5%. Al 6-lea participant beneficiaza de o reducere de 25% din taxa de participare!

Bonus 3: Participanții de la instituțiile care au trimis mai mult de 5 reprezentanți la cursurile Academiei InovExpert în anul 2018, pot câștiga un CITY BREAK GRATUIT oferit de organizatori în anul 2019!

În baza cardului de fidelitate, vor intra în competiție toți reprezentanții din cadrul instituțiilor care au confirmate peste 5 participări la cursurile Academiei InovExpert în 2018. La extragerea la sorți vor intra nominal toți reprezentanții care au participat la cursuri în 2018, din partea instituției. Extragerea la sorți va avea loc în luna noiembrie 2018 iar CityBreak-ul oferit va fi programat în primul trimestru al anului 2019.

Tag: cursuri instituții publice, cursuri funcționari publici, cursuri autorități publice, curs achiziții publice

Quick Info

  • Locatii atractive
  • Programe de desfasurare flexibile
  • Schimb de experienta intre participanti
  • Cele mai mici taxe de participare
  • Resurse on-line

Cursuri pentru administratia publica locala

Solicitati oferta de curs care se pliaza pe interesul dvs.

Misiunea noastra este sa ne asiguram ca programul de instruire corespunde asteptarilor dumneavoastra.

Designed & Developed by ThemeXpert