+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Consultanta Planuri de afaceri

Deschiderea unei afaceri noi poate fi dificilă dacă nu cunoașteți procedurile, legislația, cadrul instituțional din domeniu.

Însă un consultant cu experiență vă poate ajuta în perioada de început a firmei, astfel încât să nu aveți sincope în activitate și să vă utilizați timpul pentru obținerea de profit, nu pentru activități birocratice.

Consultantii nostri:

 • Verifică eligibilitatea firmei / codului CAEN
 • Concep împreună cu dvs planul de afacere / proiectul
 • elaborează planul de afacere în funcție de cerințele dvs și ale finanțatorului
 • vă ajută să implementați planul de afacere
 • se asigură că veți lua toti banii din contractul de finantare. Vă ajutăm cu cererile de plata, dosarele de achizitie si cu relatiile cu institutiile de stat. De asemenea, vei beneficia de consultanta si pe perioada de monitorizare a proiectului

Nu lucram cu SABLOANE – fiecare PLAN DE AFACERI este PERSONALIZAT pentru ideea dvs de afaceri!


Scriere planuri de afaceri 

Planul de afaceri pe care îl construim va fi un efort colectiv – consultant cu antreprenor, și presupune că ambii vor fi implicați atât în concepere cât și în scriere. Motivul: dacă ați primi un plan de afaceri șablon, gata scris, acesta nu ar reflecta ideea dvs de afacere și  v-ar fi foarte dificil sa-l implementați.

În această echipă, consultant cu experiență și tânăr antreprenor, planul de afaceri va fi reflexia ideii dvs, veți cunoaște detalii privind legislația aplicabilă afacerii dvs, fiscalitate, cadru instituțional, piața pe care activați, concurenți, produs minim viabil, funcții ale managementului, procese, flux de activități și multe alte informații necesare la început de drum.

In urma discutiilor purtate vom ajunge la varianta finala a planului, pe care sa o puteti folosi cu succes in conducerea afacerii dumneavoastra și veți putea participa la competițiile lansate de finanțatori.

In final veti primi:

 • Planul de afaceri, sub forma unui document scris realizat in conformitate cu structura agreata, in format tiparit
 • Planul de afaceri pe suport electronic, in format PDF sau Word.

Depunere plan de afaceri

Ne îngrijim să depunem planul de afaceri în platforma online, verificăm și încărcăm în platformă planul de afaceri și anexele, la termenul solicitat de finanțator. Pentru planurile de afaceri depuse fizic la adresa finanțatorului, acordăm asistență beneficiarului în completarea dosarului conform solicitărilor finanțatorului.

Implementare plan de afaceri

Consultantul nostru va deveni un partener și prieten pe durata implementării planului de afaceri, cu care vă puteți consulta în chestiuni juridice, de fiscalitate, de resurse umane, proceduri implementare proiecte, obținere autorizații, marketing, management.

Astfel, la începutul afacerii nu veți fi nevoit să descoperiți singur toate detaliile construcției unei firme stabile și de succes.

Mai mult, dacă planul dvs intră la finanțare, vă vom sprijini să elaborați dosarele de achiziție, dosarele pentru cereri de plată  / cereri rambursare, răspunsuri la solicitările de clarificări, conform ghidului solicitantului și metodologiei impuse de finanțator.

Serviciile noastre:

Consultanta 

Asistenta definire model de business

Elaborare plan de afacere

Mentoring startup

Asistenta antreprenoriala in primele 6 luni de activitate

Asistenta implementare plan de afaceri 1 an

Primul pas:

Stabilirea unei întâlniri – kick off meeting pentru a ne cunoaște și a descoperi care sunt așteptările, nevoile, obiectivele dvs și cum putem să vă ajutăm.

Această întâlnire poate avea loc și prin skype sau o altă formă de comunicare on-line, pentru a reduce timpul alocat deplasării.

După această întâlnire, dacă veți decide că puteți continua singur, nu aveți nici o obligație contractuală. Noi vă vom transmite periodic informații despre finanțări, tips&tricks pentru start-up-uri  și vă vom invita la evenimente de networking cu alți tineri antreprenori, pe care le organizăm

Stabileste acum o intalnire!

Apeleaza 0742.504.708 sau transmite un email la adresa secretariat@inov-expert.com.

Investitia ta:

Oferta financiară se va stabili în funcție de tipologia afacerii dvs, de numărul de ore alocate și alți indicatori stabiliți de comun acord

Comisionul de succes în cazul în care planul de afaceri este selectat la finanțare: conform ghidului solicitantului emis de finanțator. Acest comision va fi inclus în planul de afaceri care va fi depus la competiția de planuri de afaceri și, în cazul în care planul de afaceri este selectat, va fi putea fi plătit din cuantumul sumei primite ca finanțare nerambursabila(sub rezerva ca finanțatorul să-l considere eligibil). Nu trebuie plătit în avans!

Stabileste acum o intalnire!

Quik info:

 • Tarife accesibile
 • Efort minim din partea antreprenorului
 • Plan de afaceri personalizat
 • Asistență participare competiție planuri de afaceri si obtinere finantare
 • Asistență start-up 6 luni
 • Asistență implementare proiect 1 an
 • Mentoring și coaching

Contacteaza-ne….aici

Dacă v-ați hotărât să vă deschideți o afacere și/ sau vă interesează să obțineți finanțare nerambursabilă pentru start-up prin participarea la o competiție de planuri de afaceri finanțate prin programele România Startup+, Diaspora Startup, Start-up Nation sau Innotech Student, nu ezitați să ne contactați!

In practică, dacă vă lipsește experiența scrierii unui plan de afaceri sau accesarea de fonduri europene (cu termene, instrucțiuni, documentații pentru cereri de plată / rambursare, clarificări solicitate de finanțator ș.a.), participarea la un asemenea program poate fi considerată dificilă și birocratică, și multe persoane care au idei de afaceri bune renunță.

RecomandareApelati la un consultant extern pentru scriere si implementare plan de afacere.

De ce să apelați la un consultant pentru scrierea proiectului

In 2018 am scris si castigat peste 150 de planuri de afaceri

pentru start-up-uri din intreaga tara!

În 2019 am scris și implementat peste 80 planuri de afaceri,

inclusiv pe scheme de întreprinderi sociale

În 2020, am scris și câștigat 47 planuri de afaceri

In 2021, am avut 68 de planuri de afaceri care au castigat

competitiile de planuri de afaceri de la diversi finantatori

In primele 6 luni din 2022, am castigat cu cele 42 planuri de afaceri scrise,

finantari cuprinse intre 25.000 Euro si 100.000 Euro din intreaga tara

tag: fonduri nerambursabile start-up-uri, competiție planuri de afaceri, scriere planuri de afaceri, elaborare plan de afacere, Bucharest Start-up City, INNOTECH STUDENT STARTUP NATION, Start-up Plus

 

În 2022 – 2023, dacă nu aveți o firmă, puteți obține între 20.000 Euro si 100.000 euro pe scheme precum Innotech Student, Scheme de ajutor de stat pentru tineri NEETs, Scheme de finantare pentru creare de intreprinderi sociale in mediul rural

♦ Dacă aveți o firmă înființată în ultimii 3 ani, puteți obține finanțare de 200.000 lei pe schema STARTUP NATION 2022, StartupNation Diaspora

Daca aveti o firma infiintata dupa 31 ianuarie 2017: puteti obtine pana la 44.000 Euro prin Programul START-UP NATION 2018 – vezi detalii

Daca aveti o firma infiintata dupa 1 ianuarie 2019: puteti obtine pana la 45.000 Euro prin Programul Bucharest Start-up City – vezi detalii

Designed & Developed by ThemeXpert