+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Competentele de care firmele au nevoie firmele în 2019

Competentele de care firmele au nevoie firmele în 2019

EXISTA cel puțin 50.000 de competențe profesionale in lume, potrivit datelor din LinkedIn.

Provocarea resursei umane din zilele noastre este de a stăpâni cât mai multe skill-uri care să ajute angajatorul în atingerea obiectivelor pe care acesta le are. Fie că este vorba de un start-up, o firmă matură sau o firmă în plină etapă de dezvoltare sau o instituție publică, fiecare angajat are un rol determinat în succesul acestuia.

Prin urmare, fiecare angajat este important pentru organizație! Depinde doar de el dacă aportul său este mai mare sau mai mic.

Acestea sunt abilitățile pe care șeful și șeful șefului dvs. le găsesc cele mai valoroase în 2019, conform studiilor Linkedin.

57% dintre liderii de astazi spun ca abilitatile soft sunt mai importante decat abilitatile hard.

Care sunt abilitatile care se cauta cel mai mult în 2019?

  1. Creativitate

Informațiile, acțiunile, piața, clienții, concurența se schimbă permanent și prin urmare soluțiile de ieri pot să nu fie cele mai potrivite. O persoană creativă va găsi noi soluții, noi idei de abordare sau chiar poate simplifica într-un mod inedit o problemă cu care se confruntă organizația

  1. Persuasiune

Aveți un produs minunat, o platformă excelentă sau un concept minunat, dar cheia este să convingeți oamenii să cumpere sau să investească.

  1. Colaborarea

Pe măsură ce proiectele devin din ce în ce mai complexe și mai globale, colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei, cu partenerii, cu clienții devine tot mai importantă.

  1. Adaptabilitatea

O minte adaptabilă este un instrument esențial pentru navigarea în această lume în continuă schimbare, deoarece soluțiile de ieri nu vor rezolva problemele de mâine.

  1. Time-management

Stăpânirea managementului timpului astăzi vă va servi în restul carierei, mai ales că o minte focusată pe respectarea termenelor va eficientiza procesele și activitățile.

  1. Gandirea analitica

Întrucât colectează mai multe date decât oricând, organizațiile sunt înfometate pentru profesioniștii care pot lua decizii inteligente bazate pe acestea.

  1. Multi-tasking

În primă fază, această abilitate poate părea că aduce mai mult de muncă, însă, în fapt, ea ajută persoana să-și mențină locul de muncă, să promoveze sau chiar să evolueze pe treptele ierarhice cele mai înalte.

 

Consolidarea unei abilități este una dintre cele mai bune investiții pe care le puteți face în cariera dvs., deoarece ele vor returna avantaje de necontestat în promovarea la locul de muncă, în obținerea de noi resurse financiare sau chiar în a ușura munca de zi cu zi.

Nu refuzați șansa de a învața noi informații, de a deprinde noi abilități pentru că, pe termen lung, vă pot veni în ajutor !

Vezi: Curs practic GDPR

Lasă un răspuns

Designed & Developed by ThemeXpert