+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Echipa

Pentru proiectul dvs va lucra o echipă formată din minim 3 consultanți cu experiență in marketing, management fonduri europene si management financiar. Fiecare plan de afaceri / proiect are desemnat un consultant principal care se preocupă de coordonarea întregii echipe de consultanți care lucrează pentru dvs și cu care veți ține legătura la orice oră din zi doriți să comunicați. Când se apropie termenul de depunere a proiectului, suntem disponibili pentru dvs la orice oră din zi, schimbăm emailuri, drafturi de proiecte, ideii de adăugat în proiect, oferte de echipamente și multe alte informații care conduc la succesul proiectului.

După ce este elaborat planul de afaceri / proiectul, primiți un draft care urmează să intre în etapa de corectură realizată de un consultant independent de echipa care a lucrat la scrierea planului dvs de afaceri.

Specialiști în scriere de proiecte, echipa InovExpert se asigură că veți câștiga finanțarea dorită dar, cel mai important, că nu veți avea probleme la implementare!

Notă: pentru că proiectele sunt construite astfel încât să ofere siguranță și încredere clienților, echipa InovExpert și colaboratorii InovExpert semnează un acord de confidențialitate pe durata contractului de consultanță.

Important: Nu lucrăm pe șabloane de proiecte, ci punem suflet și întreaga noastră experiență în slujba dvs!

Recrutare

Daca vrei sa faci parte din echipa InovExpert, trimite-ne un CV pe adresa secretariat@inov-expert.com.

Designed & Developed by ThemeXpert