+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Programe ucenicie in judetul Bacau

Programe ucenicie in judetul Bacau

InovExpert Bacau- in calitate de furnizor de formare profesională autorizat, organizează, în parteneriat cu angajatorii din județul Bacău, programe de ucenicie pentru calificarea angajatilor la locul de muncă.

Important:

Angajatorii pot obtine subventii de 2.250 lei/ lunar pentru fiecare ucenic

incadrat in programul de formare autorizat.

Cum functioneaza ucenicia la locul de munca?

Angajatorii pot decide să angajeze persoane fără o calificare și să le integreze într-un program de formare la locul de muncă pentru o durată de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

Pe toată această durată, ucenicul parcurge o programă teoretică de specialitate în domeniu și totodată, prin activitatea sa în cadrul firmei, obține și deprinderile și abilitățile practice necesare pentru practicarea meseriei în care se califică.

Angajatorul lucrează în parteneriat cu un furnizor de formare profesională autorizat pentru componenta de pregătire teoretică și pentru o parte din pregătirea practică, iar pentru activitățile de la locul de muncă a ucenicului, desemnează un coordonator de ucenicie din cadrul firmei care va monitoriza activitatea ucenicului.

Avantaje pentru angajator

  1. Își suportă costurile cu formarea ucenicului – 2.250 lei/lunar primiți din bugetul asigurărilor de stat
  2. Își formează / califică angajații după un program de formare adaptat la echipamentele și specificul activității sale
  3. Ucenicul lucrează o normă orară de 8 h/zi, maxim 40 h / săptămână

Avantaje pentru angajatul ucenic

  1. Obține o calificare direct la locul de muncă
  2. Primește un salariu pentru munca prestată

Conditii:

Ucenicia la locul de muncă se poate realiza doar prin parteneriat cu un furnizor de formare profesională autorizat.

Subvenția de 2.250 lei/lunar / pers se acordă doar angajatorilor care au convenții de subvenție semnate conform Legea 279/2005 republicată

 

Important:

INOVEXPERT acordă consultanță pentru organizarea uceniciei la locul de muncă, realizarea dosarelor de obținere a subvențiilor, desfășurarea contractelor de formare profesională pentru programe de ucenicie!

Pentru detalii și informații suplimentare,vă stăm la dispoziție la tel 0742.504.708, email secretariat@inov-expert.com

 

 

Atenție: BUGETUL ALOCAT PENTRU SUBVENȚII SE CONSUMĂ FOARTE REPEDE! Prin urmare, dacă aveți în plan să recrutați noi angajați, recomandăm să ne contactați încă de la primele etape de recrutare pentru a ști care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru organizarea uceniciei la locul de muncă!

 

 

 

Tag: ucenicie Bacau, programe de ucenicie, furnizor programe de ucenicie, cursuri calificare Bacau, subvenții ucenicie Bacau, calificare Bacau

Lasă un răspuns

Designed & Developed by ThemeXpert