+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Colaboratori

 

 

Pentru a putea oferi continuu cele mai noi informații, contăm pe sprijinul colaboratorilor noștri – o echipă de specialiști din diverse domenii (antreprenoriat, management, marketing, comunicare, juridic, fiscalitate, contabilitate, administrație publică, accesare fonduri, achiziții publice, psihologie etc) care împărtășesc energia echipei InovExpert.

Profesioniști cu o bogată experiență practică, colaboratorii noștri – formatori, consultanți, instructori, caută permanent cele mai noi tehnici de predare(jocuri, exerciții, aplicații etc) pe care să le pună în aplicare la programele noastre.

Activitatea noastră nu se finalizează odată cu încheierea cursului, deoarece vom încerca să vă menținem permanent informați cu ultimele noutăți din domeniul dumneavoastră prin newslettere și corespondență directă, astfel încât să continuați să vă specializați în mod individual.

Mai mult, participând la programele noastre de training / coaching, veți avea acces la experții / trainerii /consultanții noștri și după finalizarea programului de training, pentru a vă îndruma în anumite spețe/ probleme pe care le întâmpinați.

Designed & Developed by ThemeXpert