+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

1.992 ore sau Auto-disciplina in Startup

1.992 ore sau Auto-disciplina in Startup

 

Mulți oameni au vise mărețe, obiective grandioase, dorințe impunătoare.

Cu toate acestea, chiar dacă au ambiție, mulți oameni sunt ușor distrași și subestimează problemele de “întârziere” (ce țin de timp). Oamenii nu par să ajungă la timp pentru programări și întâlniri. Unele întâlniri sunt ratate. Termenele limită nu sunt respectate. Unii oameni nu au nici măcar suficientă disciplină pentru a se ridica dimineața la timp.

Fiind în spiritul antreprenorial, prezentarea la timp la muncă  spune multe despre propria persoană. O persoană se poate evidenția doar prin îndeplinirea termenelor și angajamentelor. Această atitudine atrage cu ușurință parteneriate, contracte și oportunități pentru tine.

Într-adevăr, auto-disciplina contribuie deciziv la rețeta de succes a unui antreprenor. Calitatea auto-disciplinării conduce la  respectul față de alții, care poate fi un avantaj extraordinar în viață. Auto-disciplina poate fi, fără îndoială, o armă puternică. Când vă concentrați pe un singur scop, vă dați seama că ziua trece foarte repede.

 

Timp

Dacă deveniți conștienți de importanța timpului, veți avea un concept diferit asupra timpului. Veți realiza modul în care timpul dumneavoastră a fost utilizat, a fost investit, organizat sau a fost un timp pierdut.

Veți valorifica timpul și vă veți da seama cum vă folosiți timpul, precum și modul în care alții vă folosesc timpul.

Decât să începeți fără o țintă, mai bine setați un termen limită. Regula este: “Nu există obiective nerealiste; există doar termene nerealiste.” Nu vă fie teamă să schimbați termenul – pentru cauză.

1.992 ore pe an dedicate unui singur obiect: o afacere de succes.

 

Rutina

Este important să rămâneți la aceleași ore de muncă când lucrați pentru dumneavoasatră. Astfel, respectați o rutină de lucru obișnuită la fel cum ați face dacă lucrați pentru altcineva.

Creați o listă de sarcini în fiecare zi și asigurați-vă că îndepliniți termenul limită de zi cu zi al fiecărei sarcini.

În timp ce puteți fi flexibil cu timpul dumneavoastră, de exemplu, este posibil să aveți o dispoziție mai bună de a lucra noaptea și nu la fel de mult de dimineață,ca alte persoane. Nu contează! Tot ce contează e să aveți o rutină!

De asemenea, amenajați o cameră separată în casa dumneavoastră, care să fie utilizată exclusiv pentru a lucra ,dacă lucrați de acasă.

 

Actiune

Desigur, nu trebuie să întârzieți odată ce ideea dumneavoastră a fost planificată. Amânarea vă fură din timp, așa că trebuie să vă mișcați rapid. Fiți câștigător și faceți primul pas, deoarece aceștia sunt cei care sunt dispuși să facă un pas mic la un moment dat până când ajung la obiectiv.

 

Vezi și Timing-ul – cand este momentul sa te lansezi in afaceri.

Designed & Developed by ThemeXpert