+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Scriere planuri de afaceri intreprinderi sociale, consultanta si implementare

Scriere planuri de afaceri intreprinderi sociale, consultanta si implementare

Ești înscris într-un proiect care finanțează înființarea de întreprinderi sociale prin schema de ajutor de minimis ”Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale” aferentă Programului Operațional Capital Uman  (POCU) 2014 – 2020, Axa Prioritară 4 ” Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Obiectivul specific 4.16: „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă”?

Ai nevoie de ajutor pentru elaborarea planului de afaceri în vederea participării la competiția de selecție / competiția de planuri de afaceri?

 

Apeleaza la un consultant cu experienta in scriere planuri de afaceri!

 

InovExpert – agenție de consultanță cu peste 150 de planuri de afaceri câștigate pe schemele de finanțare România Start-up Plus, Start-up Diaspora și Start-up Nation, poate să vă ajute cu

 • Scriere plan de afaceri conform metodologiei și regulamentului de competiție al finanțatorului
 • Asistență pentru depunerea planului de afcaeri
 • Asistență și consultanță pentru implementarea planului de afaceri

Consultantii nostri:

 • Verifică eligibilitatea firmei / codului CAEN
 • Concep împreună cu dvs planul de afacere / proiectul
 • elaborează planul de afacere în funcție de cerințele dvs și ale finanțatorului
 • vă ajută să implementați planul de afacere
 • se asigură că veți lua toti banii din contractul de finantare. Vă ajutăm cu cererile de plata, dosarele de achizitie si cu relatiile cu institutiile de stat. De asemenea, vei beneficia de consultanta si pe perioada de monitorizare a proiectului

 

Nu lucram cu SABLOANE – fiecare PLAN DE AFACERI este PERSONALIZAT pentru ideea dvs de afaceri!

 

Scriere planuri de afaceri

Planul de afaceri pe care îl construim va fi un efort colectiv – consultant cu antreprenor, și presupune că ambii vor fi implicați atât în concepere cât și în scriere. Motivul: dacă ați primi un plan de afaceri șablon, gata scris, acesta nu ar reflecta ideea dvs de afacere și  v-ar fi foarte dificil sa-l implementați.

În această echipă, consultant cu experiență și tânăr antreprenor, planul de afaceri va fi reflexia ideii dvs, veți cunoaște detalii privind legislația aplicabilă afacerii dvs, fiscalitate, cadru instituțional, piața pe care activați, concurenți, produs minim viabil, funcții ale managementului, procese, flux de activități și multe alte informații necesare la început de drum.

In urma discutiilor purtate vom ajunge la varianta finala a planului, pe care sa o puteti folosi cu succes in conducerea afacerii dumneavoastra și veți putea participa la competițiile lansate de finanțatori.

In final veti primi:

 • Planul de afaceri, sub forma unui document scris realizat in conformitate cu structura agreata, in format tiparit
 • Planul de afaceri pe suport electronic, in format PDF sau Word.

 

Depunere plan de afaceri

Ne îngrijim să depunem planul de afaceri în platforma online(dacă este cazul), verificăm și încărcăm în platformă planul de afaceri și anexele, la termenul solicitat de finanțator. Pentru planurile de afaceri depuse fizic la adresa finanțatorului, acordăm asistență beneficiarului în completarea dosarului conform solicitărilor finanțatorului.

 

Implementare plan de afaceri

Consultantul nostru va deveni un partener și prieten pe durata implementării planului de afaceri, cu care vă puteți consulta în chestiuni juridice, de fiscalitate, de resurse umane, proceduri implementare proiecte, obținere autorizații, marketing, management.

Astfel, la începutul afacerii nu veți fi nevoit să descoperiți singur toate detaliile construcției unei firme stabile și de succes.

Mai mult, dacă planul dvs intră la finanțare, vă vom sprijini să elaborați dosarele de achiziție, dosarele pentru cereri de plată  / cereri rambursare, răspunsuri la solicitările de clarificări, conform ghidului solicitantului și metodologiei impuse de finanțator.

 

Important:

În cadrul planului de afaceri pentru înființarea de întreprinderi sociale trebuie detaliate în principal caracteristicile care reflectă carcaterul social al viitoarei afaceri (schimbările pe care le produce în comunitate noua firmă, grupurile țintă vulnerabile pe care le abordează firma, problemele cu care se confruntă comunitatea și pe care întreprinderea a căror soluționare și le propune, instrumente de evaluare a impactului măsurilor propuse de întreprindere etc).

De multe ori, afacerea pe care o propunem pare, la prima vedere, ca fiind focalizată pe aspectele pragmatice și nu pe impact social în comunitate, însă, un consultant cu experiență poate să vă ajute în a identifica atu-urile și caracteristicile care să încadreze afacerea în categoria de întreprindere socială!

 

Serviciile noastre:

 • Consultanta 
 • Asistenta definire model de business
 • Elaborare plan de afacere, inclusiv previziunile financiare (budget, cash flow, prag de rentabilitate ș.a documente solicitate de finanțator)
 • Mentoring startup
 • Asistenta antreprenoriala in primele 6 luni de activitate
 • Asistenta implementare plan de afaceri 1 an

 

Modalitatea de lucru Consultant – antreprenor

Pasul 1

Varianta 1: trimite-ti-ne un email

Primul pas constă în transmiterea unui email cu informații despre întreprinderea pe care doriți să o înființați, detalii despre activitățile firmei, locație și Competiția la care doriți să participați

Un consultant vă va contacta imediat după ce studiază informațiile transmise și vă va explica care sunt pașii următori.

Varianta 2: Stabilirea unei întâlniri

Dacă aveți posibilitatea, putem stabili o întâlnire pentru a ne cunoaște și a descoperi care sunt așteptările, nevoile, obiectivele dvs și cum putem să vă ajutăm.

Această întâlnire poate avea loc și prin skype sau o altă formă de comunicare on-line, pentru a reduce timpul alocat deplasării.

După această întâlnire, dacă veți decide că puteți continua singur, nu aveți nici o obligație contractuală. Noi vă vom transmite periodic informații despre finanțări, tips&tricks pentru start-up-uri  și vă vom invita la evenimente de networking cu alți tineri antreprenori, pe care le organizăm

Stabileste acum o intalnire!

Apeleaza 0742.504.708 sau transmite un email la adresa secretariat@inov-expert.com.

 

Pasul 2

După stabilirea primelor detalii, consultanții noștri vor începe elaborarea planului de afaceri, respective: studierea pieței locale, realizarea analizei competitorilor, realizarea descrierii produselor / serviciilor, realizarea strategiilor mixului de marketing, realizarea previziunilor bugetare.

Pe măsură ce înaintăm cu scrierea proiectului, veți primi drafturi ale planului în diferite stadii, pentru a putea completa sau modifica informații în funcție de dorințele dvs. Atenție: scrierea planului de afaceri presupune o comunicare intensa cu consultantul dvs (fie telefonică, prin întâlniri face to face sau skype sau prin emailuri) astfel încât planul de afaceri final să reflecte așteptările și nevoile dvs ca viitor antreprenor!

 

Investitia ta:

Oferta financiară se va stabili în funcție de tipologia afacerii dvs, de numărul de ore alocate și alți indicatori stabiliți de comun accord.

Tariful cuprinde un avans pentru scrierea și depunerea proiectului (poate varia între 2.000 lei si 3.000 lei) și un comission de succes

Comisionul de succes în cazul în care planul de afaceri este selectat la finanțare: conform ghidului solicitantului emis de finanțator. Acest comision va fi inclus în planul de afaceri care va fi depus la competiția de planuri de afaceri și, în cazul în care planul de afaceri este selectat, va fi putea fi plătit din cuantumul sumei primite ca finanțare nerambursabila(sub rezerva ca finanțatorul să-l considere eligibil).

 

Contacteaza-ne la tel 0742.504.708 sau prin email la adresa secretariat@inov-expert.com

Etichete: scriere planuri de afaceri, consultanța planuri de afaceri, scriere proiecte Bacau, planuri de afaceri întreprinderi sociale Bacau, scriere planuri de afaceri Bacau Iași Vaslui Suceava Neamt

 

Designed & Developed by ThemeXpert