+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Curs autorizat Expert Achizitii Publice, Bacau, noiembrie – decembrie 2019

Curs autorizat Expert Achizitii Publice, Bacau, noiembrie – decembrie 2019

Academia InovExpertEdu Bacau are deosebita plăcere de a va invita sa participati la un curs de specializare, Expert Achizitii Publice autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educației, conform OUG 129/2000 privind formarea profesională a adultilor.

 

 • Cursul de specializare Expert Achiziții Publice reprezinta un program de instruire teoretica si practica dedicat personalului din cadrul autoritatilor contractante si ofertantilor in procesele de achizitii publice.
 • Acest curs este sustinut de formatori autorizati, cu expertiza de peste 15 ani in domeniul achizitiilor publice, venind in ajutorul celor care sunt sau vor sa devina Expert in Achizitii Publice.
 • În urma acestui curs participanții vor putea descifra intr-un mod mai facil legislatia de specialitate si  vor fi capabili, de asemenea, sa stapaneasca mai bine vocabularul si tainele Sistemului Electronic de Achizitii Publice.
 • Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și permite absolvenților, ocuparea unei funcții de Expert Achiziții Publice în cadrul Compartimentului de Achiziții Publice din cadrul autorităților/ofertanților sau, inclusiv, oferirea de consultanță externalizată, la cerere.
 • Absolventii vor deveni EXPERTI in ACHIZITII PUBLICE certificati profesional, conform ocupatiei COR 214946.

O pregătire temeinică nu se poate realiza superficial! Apelați la servicii de calitate pentru a fi siguri că veți avea o carieră sustenabilă în domeniul achizițiilor publice!

 

Sesiunea de instruire alternează orele de pregătire teoretică cu cele de pregătire practică, în baza unui program de desfășurare adaptabil la programul de lucru al participanților la curs.
Cursul alocă 60 de ore pentru pregătirea teoretică și 120 ore pentru pregătirea practică a viitorilor experți în achiziții publice.

Tematica cursului Expert Achiziții Publice

 • Legislația specifică
 • Etapele procesului de achizitie publica
 • Documentația de atribuire
 • Publicitatea procedurilor de achiziție publică
 • Reguli de participare
 • Proceduri de atribuire
 • Evaluarea ofertelor și atribuirea contractelor
 • Soluționarea litigiilor și contestațiilor
 • Sistemul Electronic de Achiziții Publice – studii de caz și demonstrații practic

 

IMPORTANT! A fost adăugat și Modulul: Executarea și monitorizarea implementării contractelor de achiziție publică în proiectele europene

 


Cui se adresează această oportunitate

 

 1. Specialistii cu studii superioare si experienta in domeniul achizitiilor publice care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si care vor sa obtina certificarea profesionala ANC: functionarilor publici, specialisti din sectorul privat încadrati în compartimente cu atributii aferente procesului de planificare şi asigurare a resurselor, persoanelor numite în cadrul comisiilor de întocmire a dosarelor şi de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentând entitatea publică în procesul de achiziţii, dar si alte persoane interesate de domeniu.
 2. Persoanele care doresc sa devina experti in achizitii publice certificati de ANC, angajati din departamentele vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic, membrii comisiilor de evaluare a ofertelor de produse si servicii, persoane interesate sa lucreze in domeniul achizitiilor publice in cadrul autoritatilor contractante (la stat) sau operatorilor economici (privati) ce activeaza in domeniu
 3. Persoanele care își doresc o alternativă în carieră devenind consultanți externi în achiziții publice
Condiții de acces: Pregătire tehnică de specialitate sau pregătire economico-financiară sau pregătire juridică, dobândită în urma absolvirii unor studii superioare de lungă sau scurta durată cu diplomă de licenţă.

 


Nu ratati un curs practic care va poate ajuta in cariera profesionala!

 

 • Perioada: 15 NOIEMBRIE – 18 DECEMBRIE 2019 (180 ore)
 • Locația de desfășurare: Sala de conferințe InovExpert Edu, din Str. Pictor Aman, nr 94C (clădirea SIF Moldova), Bacău.
 • Lector: Adrian VATAMANIUC, consultant cu experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, inclusiv în managementul achizițiilor publice în cadrul proiectelor finanțate prin fonduri europene și/sau guvernamentale.
 • Taxa de participare: 1.390,00 lei / pers. Include: activitatea de training, materialele educationale, sustinerea examenului final de absolvire, certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
 • Resurse puse la dispoziție: suport de curs în format electronic, modele de caiete de sarcini, modele de strategii de achiziții, modele de clarificări, modele de Planuri Anuale de Achiziții Publice și alte modele ce pot fi utile în activitatea participanților.

Descărcați invitația si formularul de inscriere de aici https://inovexpertedu.ro/curs/expert-achizitii-publice/

 

Designed & Developed by ThemeXpert