+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Se relanseaza Startup Nation!

Vești bune pentru oamenii de afaceri din întreaga țară. Se relansează StartupNation!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri pregătește ediția cu numărul trei a programului StartupNation. Firmele nou înființate vor avea ocazia să obțină fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei  pentru achizitia de echipamente si dotari, plata salariilor si a altor costuri administrative.

Start-Up Nation s-a bucurat de un interes record, dat fiind faptul că în competiţie au aplicat la editia anterioară peste 33.000 de firme, iar 10.000 au primit finanțare.

Rezultatele Start-Up Nation s-au materializat în faptul că microintreprinderi, IMM-uri cu activitate în producţie, IT, afaceri creative, servicii și comerț, au primit în număr mare fonduri nerambursabile de la stat de 200.000 de lei.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri apreciază că rata potenţială de succes în primul program (2017) este de 45,66%, iar in al doilea program (2018-2019) tinde spre 35% datorită numărului mare de aplicanți. Cum vor arata numerele in 2020 rămâne de văzut.

 

Sursa statisticii: businessteorema.eu

 

Statistica de mai sus demonstrează că problema birocrației a fost rezolvată, totul se întâmplă online, fără funcționari prost dispuși și fără atenții… Dovada stă în faptul că foarte mulți oameni obișnuiți de peste tot din țară, au obținut finanțări pentru afaceri din diferite domenii!

Se relanseaza StartupNation! Editia a treia a programului va fi prezentata in a doua jumatate a lunii iunie 2020.

Această ediție vine la pachet cu unele modificări, care au ca scop facilitarea procedurilor de scriere și depunere a planurilor de afaceri, scăderea ca importanță la punctaj a numărului mare de locuri de muncă nou-create., punctarea proiectelor inovative (conform declarațiilor oficialilor de pană în acest moment)

Asadar, daca ai o viziune de afacere bine conturata si vrei sa obtii finantare nerambursabila in valoare de 200.000 lei pentru firma ta la inceput de drum, acum este mult mai simplu.

Îți oferim 2 alternative:

1. Participa la StartUpNation Training,

un program de instruire personalizat, care te va invata cum sa iti scrii singur planul de afaceri pentru StartUp NATION, fara comision de 12.000 lei pentru consultant.

Pentru mai multe detalii citeste articolul  StartUp Nation Training. 

2. Solicita o întâlnire cu un consultant InovExpert

La această primă întâlnire îți vom prezenta nu doar informații despre programul StartupNation dar vom încerca și o primă evaluare a eligibilitatii proiectului pe care ti l-ai propus

Prima întâlnire de informare este gratuită! De asemenea, după întâlnire nu aveți nici o obligație contractuală de a continua, dacă nu vă doriți.

În curând, vom lansa oferta noastră de servicii STARTUP NATION 2020

Contacteaza-ne la:

Tel:         0742.504.708

Tel/fax: 0334.101.191

Email:    secretariat@inov-expert.com

Adresa sediu social: Mun Bacau, Str Pictor Aman 94C, etaj 3 (clădirea SIF Moldova)

Designed & Developed by ThemeXpert