+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

S-a deschis aplicatia pentru programul de granturi destinat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) anunta deschiderea etapei de creare profil, user si parola in vederea deschiderii celor 3 masuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Astfel, potrivit unui comunicat al MEEMA, „incepand din data de 15.09.2020 a devenit activa pe linkul granturi.imm.gov.ro, etapa de creare profil, user si parola, etapa premergatoare lansarii celor trei masuri de sprijin. In aceasta etapa toti aplicantii interesati de oricare din cele trei masuri de sprijin vor avea posibilitatea preinregistrarii datelor reprezentantilor legali/imputerniciti, precum și datele persoanelor juridice”.

MEEMA precizeaza ca, în aceasta prima etapa, NU conteaza ordinea inregistrarii datelor si nici principiul „primul venit– primul servit!” – Aceasta etapa de preinregistrare va ramane deschisa pe toata perioada de inscrieri la cele trei masuri.

„Pentru a putea incheia cu succes aceasta etapa de preinregistrare, creare profil, user si parola, VA ESTE NECESARA DETINEREA SEMNATURII ELECTRONICE VALIDE!”, subliniaza reprezentantii MEEMA, intr-un comunicat. Aceasta etapa se adreseaza tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenti celor trei masuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI. Numarul de telefon disponibil pentru informatii suplimentare este: 0217950098.

 

MEEMA ofera cateva sfaturi utile pentru etapele urmatoare:

  • APLICANTII TREBUIE SA AIBA DEPUSE TOATE SITUATIILE FINANCIARE AFERENTE ANULUI 2019;

  • APLICANTII SA VERIFICE AUTORIZAREA CODURILOR CAEN PE CARE VOR APLICA;

  • APLICANTII SA URMAREASCA PERIODIC SITE-UL www.imm.gov.ro si www.economie.gov.ro;


Pentru Consultanta prealabila GRATUITA in accesarea Ajutorului de stat necesar pentru firma ta, conteaza pe suportul profesionist si prietenos al intregii echipe InovExpert Bacau, APASA UN CLICK AICI si completeaza Formularul de inscriere, sau ne poti contacta direct prin:

  •  TELEFON: 0742.504.708 / 0756.217.768 / 0334.101.191

  •  E-MAIL: secretariat@inov-expert.com

  •  ADRESA: Mun. BACAU, str. Pictor Theodor Aman, nr. 94 C (cladirea SIF Moldova)

 

(Copyright text: www.ceccarbusinessmagazine.ro)

Designed & Developed by ThemeXpert