+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Nou: Consultanta juridica pentru firme mici

Lansam un nou serviciu destinat firmelor care nu au consilier juridic angajat si care au nevoie ocazional de asistenta juridica de specialitate, la un cost minim.

În activitatea unei firme apar des situaţii când sunt necesare cunoştinţe de specialitate juridică: fie că este vorba de apariţia unor prevederi legislative care afecteaă activitatea firmei, fie că este vorba de un conflict de muncă, sau poate chiar un proces-verbal de control de la o instituţie publică ce impune în mod eronat obligaţii suplimentare firmei.

Soluţia unei firme este de multe ori simplă dar costisitoare: fie angajarea unui jurist propriu al firmei cu normă întreagă, fie apelarea la un avocat specializat. Noi însă vă prezentăm şi o soluţie mai avantajoasă:

Serviciul de consiliere juridica pentru microintreprinderi

Consultanta recuperare debite comerciale

Va ajutăm cu întocmirea documentelor, notificărilor de plată, transmiterea de notificări conform contractelor comerciale, până la redactarea documentelor de chemare în judecată (vă propunem procedura cea mai rapidă de recuperare a debitelor, confom legii) și, asistență și reprezentare în instanță a firmei

Consultanta analiza contracte comerciale incheiate cu furnizori/distribuitori / clienți.

Iti intocmim contractul comercial, te ajutam explicandu-ti care sunt clauzele riscante pentru afacerea ta, propunem modificari ale clauzelor contractuale in favoarea afacerii tale…

Consultanta in domeniul relatiilor de munca:

intocmire Regulament intern, regulament de organizare functionare a firmei, contracte de muncă, fisa postului și, mai ales, in cazul unui conflict de muncă – desfaceri contracte de muncă, concedieri, cercetari disciplinare s.a.

Plangeri contravenționale, contestatii la procese verbale contraventionale

Reprezentare în instanta a firmei, în dosare comerciale/ litigii de munca

Serviciul nostru de consultanta inlocuieste, la un cost minim, un jurist pe care firma nu -și permite sa-l angajeze in program de 8 ore/zi . Astfel veti avea un consilier juridic propriu cu un cost mimim.

Ne poti contacta si doar pentru a solutiona o problema pe care o ai in mod direct, ocazional, fie sub forma unui ”abonament” lunar.

Administratorul firmei nu poate să ”le știe pe toate”, așa că, decât să-si consume timpul lui pretios cu toate aceste incidente / sau situații în care prevederile legale sunt extrem de stufoase, mai bine apelează la un ajutor – un consilier juridic care, la un cost minim, îi oferă soluția legală pe care o caută.

Va oferim cea mai avantajoasa soluție pentru o firma mica, dar, si pentru dvs ca administrator.

Retineti datele noastre de contact si, la nevoie, apelati cu incredere!

Acest serviciu este prestat de profesionisti cu peste 20 ani in drept comercial, care cunosc riscurile cu care se confruntă o firmă, au expertiza practică necesară și care vă pot oferi soluții realiste și realizabile, fără să vă încarce timpul și costurile.

Descarcă OFERTA NOASTRĂ DE CONSULTANȚĂ JURIDICĂ pentru a o avea la îndemână, atunci când ai nevoie!

CONTACT:

Adresa: Str Aleea Parcului, nr 29, Bacău

Mobil 0757.362.864 – 0742.504.708

email: inovexpertbacau@gmail.com

Designed & Developed by ThemeXpert