fbpx
+00 40 334 101 191 secretariat@inov-expert.com

Consultanta Planuri de afaceri

Daca nu aveti deja o firma :  puteti obtine 40.000 Euro prin programele ROMANIA START-UP PLUS si DIASPORA START-UP

Daca aveti o firma infiintata dupa 31 ianuarie 2017: puteti obtine pana în 44.000 Euro prin Programul START-UP NATION 2018 – vezi detalii


Scriere si implementare planuri de afaceri / obtinere fonduri nerambursabile pentru start-up-uri

Consultantii nostri:

 • Verifică eligibilitatea firmei / codului CAEN
 • Concep împreună cu dvs planul de afacere / proiectul
 • elaborează planul de afacere în funcție de cerințele dvs și ale finanțatorului
 • vă ajută să implementați planul de afacere
 • se asigură că veți lua toti banii din contractul de finantare. Vă ajutăm cu cererile de plata, dosarele de achizitie si cu relatiile cu institutiile de stat. De asemenea, vei beneficia de consultanta si pe perioada de monitorizare a proiectului

Deschiderea unei afaceri noi poate fi dificilă dacă nu cunoașteți procedurile, legislația, cadrul instituțional din domeniu.

Însă un consultant cu experiență vă poate ajuta în perioada de început a firmei, astfel încât să nu aveți sincope în activitate și să vă utilizați timpul pentru obținerea de profit, nu pentru activități birocratice.


Dacă v-ați hotărât să vă deschideți o afacere și vă interesează să obțineți finanțare nerambursabilă prin participarea la o competiție de planuri de afaceri finanțate prin programele România Startup+ și Diaspora Startup, primul pas este să urmăriți cu atenție site-urile organizațiilor care acordă finanțări pentru acest tip de proiecte.

Incepand cu luna iunie s-au deschis COMPETITIILE DE PLANURI DE AFACERI Start-up Plus

Avantajul apelării la acest tip de program este incontestabil: cu un efort minim, puteți obține până la 40.000 Euro nerambursabili pentru a deschide o afacere în România.

Diferența față de alte tipuri de finanțare nerambursabilă este că puteți obține în avans 75% din suma solicitată (între 25.000 Euro și 35.000 Euro) pe care îi primiți la deschiderea firmei, pentru a putea realiza planul de afaceri!

Efortul minim presupune:

 • Scrierea unui plan de afaceri viabil
 • Respectarea termenelor și documentațiilor solicitate de finanțator

Sigur, în practică, dacă vă lipsește experiența scrierii unui plan de afaceri sau accesarea de fonduri europene (cu termene, instrucțiuni, documentații pentru cereri de plată / rambursare, clarificări solicitate de finanțator ș.a.), participarea la un asemenea program poate fi considerată dificilă și birocratică, și multe persoane care au idei de afaceri bune renunță.

RecomandareApelati la un consultant extern pentru scriere si implementare plan de afacere.

De ce să apelați la un consultant pentru scrierea proiectului

Elaborare plan de afacere

Planul de afaceri pe care îl construim va fi un efort colectiv – consultant cu antreprenor, și presupune că ambii vor fi implicați atât în concepere cât și în scriere. Motivul: dacă ați primi un plan de afaceri șablon, gata scris, acesta nu ar reflecta ideea dvs de afacere și  v-ar fi foarte dificil sa-l implementați.

În această echipă, consultant cu experiență și tânăr antreprenor, planul de afaceri va fi reflexia ideii dvs, veți cunoaște detalii privind legislația aplicabilă afacerii dvs, fiscalitate, cadru instituțional, piața pe care activați, concurenți, produs minim viabil, funcții ale managementului, procese, flux de activități și multe alte informații necesare la început de drum.

In urma discutiilor purtate vom ajunge la varianta finala a planului, pe care sa o puteti folosi cu succes in conducerea afacerii dumneavoastra și veți putea participa la competițiile lansate de finanțatori.

In final veti primi:

 • Planul de afaceri, sub forma unui document scris realizat in conformitate cu structura agreata, in format tiparit
 • Planul de afaceri pe suport electronic, in format PDF sau Word.

Implementare plan de afaceri

Consultantul nostru va deveni un partener și prieten pe durata implementării planului de afaceri, cu care vă puteți consulta în chestiuni juridice, de fiscalitate, de resurse umane, proceduri implementare proiece, obținere autorizații, marketing, management.

Astfel, la începutul afacerii nu veți fi nevoit să descoperiți singur toate detaliile construcției unei firme stabile și de succes.

Mai mult, dacă planul dvs intră la finanțare, vă vom sprijini să elaborați dosarele de achiziție, dosarele pentru cereri de plată  / cereri rambursare, răspunsuri la solicitările de clarificări, conform ghidului solicitantului și metodologiei impuse de finanțator.

Consultanta 

Asistenta definire model de business

Elaborare plan de afacere

Mentoring startup

Asistenta antreprenoriala in primele 6 luni de activitate

Asistenta implementare plan de afaceri 1 an

 

Primul pas:

Stabilirea unei întâlniri – kick off meeting pentru a ne cunoaște și a descoperi care sunt așteptările, nevoile, obiectivele dvs și cum putem să vă ajutăm

După această întâlnire, dacă veți decide că puteți continua singur, nu aveți nici o obligație contractuală. Noi vă vom transmite periodic informații despre finanțări, tips&tricks pentru start-upuri  și vă vom invita la evenimente de networking cu alți tineri antreprenori din județul Bacău sau din județul Neamț, pe care le organizăm

Stabileste acum o intalnire!

Apeleaza 0742.504.708 sau transmite un email la adresa secretariat@inov-expert.com.

Investitia ta:

Oferta financiară se va stabili în funcție de tipologia afacerii dvs, de numărul de ore alocate și alți indicatori stabiliți de comun acord

Comisionul de succes în cazul în care planul de afaceri este selectat la finanțare: conform ghidului solicitantului emis de finanțator. Acest comision va fi inclus în planul de afaceri care va fi depus la competiția de planuri de afaceri și, în cazul în care planul de afaceri este selectat, va fi plătit din cuantumul sumei primite ca finanțare nerambursabila. Nu trebuie plătit în avans!

 

Stabileste acum o intalnire!

Quik info:

 • Tarife accesibile
 • Efort minim din partea antreprenorului
 • Plan de afaceri personalizat
 • Asistență participare competiție planuri de afaceri si obtinere finantare
 • Asistență start-up 6 luni
 • Asistență implementare proiect 1 an
 • Mentoring și coaching

Contacteaza-ne….aici

Designed & Developed by ThemeXpert